Butikken

Vi laver alt indenfor blomster og dekorationer til alle livets stunder.

Her på siden kan du købe buketter, dekorationer, vin, Chokolade, specialiteter, plantedesign og begravelsesbinderi.

Du er også velkommen til at komme ind i butikken og få en snak med vores kreative og dygtige blomsterdekoratører.
De kan rådgive dig i alt omkring vores produkter, så du altid opnår den bedste løsning.

Vi tilbyder også:

 • Blomster og dekorationer til bryllupper
 • Gavekurve og specialiteter
 • Blomster og buketter
 • Blomster til begavelse og bisættelser

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blomster og dekorationer til bryllupper

Skal I holde eller skal I til et bryllup, så har vi blomsterne og dekorationen. Vi har mange års erfaring med at lave brudebuketter, borddekorationer, bryllupsbuketter m.m. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe.  

Kontakt Kornblomsten og hør mere om vores bryllupstilbud. Ring til os på telefon 97 54 18 11.

Bog om buketter til den store dag

Jonna Jepsen fra Kornblomsten har skrevet en inspirationsbog omkring blomster og dekoration til bryllupper, bogen hedder ”Bryllupsideer”. Bogen er målrettet mod andre florister, og heri giver hun sine bud på de ypperste brudebuketter og borddekorationer til brylluppet. Bogen kan læses i butikken i Stoholm. 

Levering eller afhentning

Ligesom med resten af vores sortiment, så kan I enten få leveret blomsterne eller selv afhente dem i butikken i Stoholm på Vestergade 5.

Få et tilbud på dekoration til hele brylluppet

Ønsker I, at vi står for alt dekorationen til brylluppet, så gør vi gerne det. Kontakt os eller kom hen i butikken, så tager vi en snak omkring jeres tanker og ideer. Så finder vi en løsning, der passer lige til jeres bryllup og fest. Ring til os på telefon 97 54 18 11.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bestilling og levering af gavekurve og specialiteter i Stoholm

I Kornblomsten har vi et stort udvalg af gavekurve og specialiteter. I kan komme hen i butikken og se udvalget eller bestille online via vores hjemmeside her

Vi er medlem af Interflora kæden, hvilket gør at vi modtager ordrer fra hele verden. Derudover kan vores faglærte blomsterdekoratører råde og vejlede jer til en god sammensætning af specialiteter og gavekurve. Vi har leveret gavekurve og specialiteter til fødselsdage, jubilæer, bryllupper, receptioner m.m.

Kom forbi butikken i Stoholm på Vestergade 5 eller ring til os på telefon 97 54 18 11.

Udvalg af gavekurve og specialiteter 

I vores udvalg af gavekurve og specialiteter er der blandt andet:

 • Vin 
 • Chokolade
 • Lakrids fra Johan Bülow
 • Olivenolie 
 • Honning 
 • Marmelade
 • m.m. 

Sammensætning af gavekurve

Vi har gavekurve, der allerede er sammensat med et udvalg af vores specialiteter. I kan også sammensætte jeres helt egen personlige gavekurv fra vores udvalg af specialiteter. Sammen med gavekurven er der mulighed for at vedlægge et personligt kort. 

Familiekassen er en af vores meget populære gavekurve, den indeholder: sød lakrids by Johan Bülow, salt lakrids by Johan Bülow, marmelade med æble og vanilje, æblemost, MENY Estate kaffe, Gudhjem blanding i kræmmerhus og 1/2 fl. portvin, Morgadio da Calcada. 

Kontakt Kornblomsten og hør mere om vores gavekurve og specialiteter. Ring til os på telefon 97 54 18 11 eller send en mail på 7556@interflora.dk.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Din lokale blomsterbutik i Stoholm

Kornblomsten er jeres lokale blomsterbutik i Stoholm, vi er medlem af Interflora kæden og tilbyder levering af blomster, planter, buketter m.m. i Stoholm og omegn. Se vores udvalg af blomster og specialiteter under bestilling.

Stort udvalg af blomster, planter og buketter

I butikken har vi et stort udvalg af blomster, buketter, planter, specialiteter m.m. Vores kreative blomsterdekoratører står klar i butikken til at rådgive jer omkring vores produkter og udvalg, uanset om I skal til bryllup, fødselsdag eller om det bare er en gave til jer selv.

Ud over vores buketter og blomster har vi også et stort udvalg af andre specialiteter som: chokolade, vin gavekurve m.m. 

I vores udvalg af blomster, planter og buketter kan I blandt andet finde:

- Tillykkebuket
- Romantisk buket
- Orkidéer
- Udvalg af årstidens planter
- Roser
- m.m.

Medlem af Interflora 

Kornblomsten er medlem af Interflora kæden, hvilket sikrer jer dygtige og faglærte blomsterdekoratører. Vi modtager ordrer fra både ind- og udland.

Blomster og buketter til den store dag

Er I ved at planlægge den store dag, så kom ned i butikken og bliv inspireret. Vi har lavet og levereret blomster, dekorationer og buketter til mange bryllupper. Læs mere om bryllupsdekorationer og blomster her. 

Kontakt Kornblomsten på telefon 97 54 18 11 eller besøg butikken på Vestergade 5 i Stoholm.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Levering af bårebuketter og kranse til begravelse 

Kornblomsten har mange års erfaring med at lave bårebuketter, kranse og kistepynt til begravelser. Vi har forståelse for den sorg man gennemgår, når der sker dødsfald. Vores blomsterdekoratører laver bårebuketter, kranse og kistepynt som passer til jeres ønsker og behov. Vi leverer i hele Stoholm og opland. 

Eller kom ned i butikken til en snak om, hvad I har brug for. Butikken ligger på Vestergade 5 i Stoholm. 

Vi leverer følgende blomster og dekorationer til begravelser:

- Bårebuketter 
- Kistepynt 
- Kranse m/u bånd

Vi sørger for blomster til den svære tid

Det kan være svært at tage og overskue en masse beslutninger, når der er sket et dødsfald i familien. Vi står gerne for det hele mht. til bårebuketten, kistepynten og kransen til begravelsen, så skal I ikke tænke på noget. Vi ordner og leverer det hele, så kan I tage jer af familien og de andre praktiske ting. 

Kontakt Kornblomsten på telefon 97 54 18 11, eller kom ned forbi butikken i Stoholm til en snak.

Levering fra dag til dag 

Vi leverer blomster til begravelser fra dag til dag. Bestil senest inden kl 10.00 dagen inden, så leverer vi dagen efter. Bestil buketter, kistepynt og kranse her.